13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăPoliticăBebeluș adus de PSD în plen la legea bugetului, scos la licitație

Bebeluș adus de PSD în plen la legea bugetului, scos la licitație

Simona Tulbure, care a găsit bebelușul abandonat în plen, a anunțat pe Facebook că face o licitație care începe de la 100 de lei pentru acesta, iar banii vor merge către Asociația Magic, co-fondată de actualul ministru Vlad Voiculescu.

„Ieri am fost întâmpinați de parlamentarii de la PSD cu păpuși pe care le-au abandonat ulterior. Motivul? Cum că nu ținem cont de nevoile copiilor pentru că am decis să mărim alocațiile în linie cu un buget responsabil și sustenabil. Această păpușă e una specială pentru că reprezintă primul obiect atipic și memorabil pe care l-am primit în Parlament. Vreau să îl dăruiesc persoanei care licitează cel mai mult într-un scop caritabil. Licitația durează până Joi, 4 martie, ora 15.00 iar câștigătoarea/câștigătorul va avea 48 de ore să prezinte o dovadă a donării sumei trecute în licitație, către orice organizație non-guvernamentală care lucrează cu copiii din România”, a scris Tulbure.

O a doua păpușă a ajuns la USR Tineret care a anunțat că „bebelușul de jucărie folosit ieri în plen de către PSD pentru a face circ este în siguranță și nu a fost rănit. Beneficiază de tot confortul și vom avea grijă de el până îi vom găsi o casă permanentă”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă