13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleVictor Piţurcă vs. Laurenţiu Reghecampf, în derby-ul Arabiei Saudite. Meciul se va...

Victor Piţurcă vs. Laurenţiu Reghecampf, în derby-ul Arabiei Saudite. Meciul se va juca pe 1 decembrie

De ziua României, doi români stau faţă în faţă în cel mai important meci din Arabia Saudită. Al Ittihad, echipa lui Piţurcă, întâlneşte Al Hihal, echipa pregătită de fostul stelist, Laurenţiu Reghecampf.

„Aoleu, mor de frică! Avem pe 1 decembrie meciul cu Al Ittihad și mai jucăm și în Cupa Regelui, dar nu se știe data încă”, a spus Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf îl avertizează pe fostul tehnician al echipei naţionale că îl aşteaptă vremuri grele la arabi: Al Ittihad are cinci victorii consecutive în cupă şi campionat. Piţurcă şi staff-ul său, printre care şi Vivi Răchită, vor încasa 4,5 milioane de euro pe durata contractului, adică un an şi şapte luni.

„Va ajunge la o echipă puternică din Arabia Saudită. Va încerca să câștige campionatul și la echipa de aici. Al Ittihad stau bine, sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu Al Nasr. Noi suntem la două puncte în spate, suntem la început. Ei au ieșit din Liga Campionilor Asiei, de asta l-au schimbat pe antrenor”, a mai spus Reghecampf.

Piţurcă şi-a reziliat, ieri, contractul cu Federaţia Română de Fotbal şi a acceptat oferta arabilor de la Al Ittihad.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă