21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleSurpriză în preliminariile Euro 2016: Ungaria, învinsă cu 2-1 de Irlanda de...

Surpriză în preliminariile Euro 2016: Ungaria, învinsă cu 2-1 de Irlanda de Nord

Naționala Ungariei a oferit prima surpriză din preliminariile Euro 2016, după ce a fost învinsă, scor 1-2, pe teren propriu, de prima reprezentativă a Irlandei de Nord. Cu toate că au condus cu 1-0, ungurii au primit 2 goluri în ultimele 10 minute de joc. Cele două reprezentative evoluează în grupa F, în care se află și România.

Priskin a deschis scorul abia în minutul 75, iar Ungaria se afla la doar un sfert de oră de un rezultat previzibil, o victorie cu Irlanda de Nord, selecționată mult mai slabă în clasamentul coeficienților FIFA. Totuși irlandezii au revenit, mai întâi prin reușita lui McGinn '81 și apoi prin K. Lafferty '88.

Echipa Ungariei: Gulacsi – Vanczak, Liptak, Juhasz – Gyurcso (Lovrencsics '58), J. Varga, Tozser, Balogh – Rudolf (Kovacs '70), Nikolici (Priskin '46), Dzsudzsak. Selecţioner: Attila Pinter.

Echipa Irlandei de Nord: Carroll – McLaughlin, McAuley (Cathcart '72), Hughes, Brunt – Evans, Davis, Norwood (McKay '79), Baird – Ward (McGinn '66), K. Lafferty. Selecţioner: Michael O'Neill.

Au văzut cartonaşe galbene: Vanczak '35 / Norwood '44.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Germania: Deniz Aytekin (central) – Guido Kleve, Marco Achmuller (asistenţi) – Marco Fritz, Christian Dingert (asistenţi suplimentari) – Christoph Bornhorst (rezervă).

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă