14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăLifestyleSUA: Un meci din Cupa Mondială soldat cu 2 microbişti împuşcaţi

SUA: Un meci din Cupa Mondială soldat cu 2 microbişti împuşcaţi

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Dallas (SUA), în urma unui conflict pe tema Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud, a anunţat site-ul publicaţiei The Dallas Morning News, citat de AFP, monitorizată de Mediafax.

Incidentul s-a produs la ora locală 03.00 (11.00 ora României) şi a avut la bază un meci de fotbal de la Cupa Mondială, pe care patru bărbaţi l-au vizionat împreună, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Gerardo Monreal.

Unul dintre cei patru şi-a luat pistolul din maşină şi a tras mai multe focuri. El a rănit mortal două persoane, în vârstă de 17 şi 28 de ani, a precizat sursa citată.

Autorul atacului armat, care a fost şi el rănit la picior cu arma, a fost reţinut de poliţie şi apoi internat în spital.

Conform The Dallas Morning News, poliţia nu a divulgat nici identitatea, nici naţionalitatea celor patru bărbaţi şi nu a dorit să precizeze nici meciul de la care a plecat conflictul.

Cele mai citite

Toni Kroos pune ghetele în cui. “Gata cu Real, gata cu fotbalul”

Legendarul Toni Kroos a făcut marele anunț. Mijlocașul Realului se retrage din fotbal, după EURO 2024, potrivit spuselor sale. Fotbalistul german Toni Kroos, în vârstă...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...

Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Compania aeriană Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia, precum și prelungirea zborurilor între Europa și SUA. În sezonul de iarnă 2024-2025...
Ultima oră
Pe aceeași temă