23.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăLifestyleMarca Steaua București a mai primit un ofertant. Ce sumă pregătește un...

Marca Steaua București a mai primit un ofertant. Ce sumă pregătește un avocat

Un cabinet de avocatură, cu sediul în Ploiești, a înaintat o ofertă pentru marca Steaua București, pe care Ministerul Apărării Naționale a scos-o la licitație. Este cea de a doua ofertă în ultimele două săptămâni.

MApN a primit o ofertă în valoare de 120.000 euro pentru marca Steaua București, din partea cabinetului de avocatură “Nichita Vlad”. Oferta este cu 20.000 euro mai mare faţă de cea înaintată de producătorul de vinuri Cotnari.

Vezi în galeria foto oferta primita de MApN de la casa de avocatură

Avocatul Nichita Vlad a confirmat autenticitatea documentului, pentru România liberă. “Oferta este reală. Intenționez să cumpăr marca Steaua. Sunt un fan al clubului și ar însemna mult pentru mine să am în vitrină acest simbol. Nu am alte intenții, este doar un trofeu pe care vreau să-l am în cabinet… Desigur, în viitor, cine va dori să folosească marca va trebui să mă consulte mai întâi.”

Adresa a fost trimisă către minister luni, 11 mai, documentul fiind semnat și parafat de cabinetul de avocatură.

Citește și Cumpărător surpriză pentru marca Steaua. În vitrina cui poate ajunge

“Domnule ministru, subscrisul cabinet de avocatură Nichita Vlad, vă informăm că intenţionăm să formulăm ofertă reală de plată pentru sigla intitulată «Steaua Bucureşti» pentru care înţelegem să oferim suma de 120.000 de euro. Oferta este valabilă 30 de zile începând cu data primirii de către dumneavoastră a prezentei scrisori de intenţie”, apare în documentul trimis către MApN.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de gruparea de fotbal deţinută de Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Cele mai citite

Mesajul lui Scholz pentru Putin: “NATO va apăra fiecare centimetru pătrat din teritoriul său”

Cancelarul german Olaf Scholz a subliniat, într-un discurs susținut la Forumul economic est-german de la Frankfurt, importanța deciziei recente a NATO de a-și consolida...

Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucşa, calificată în optimi la Roland Garros

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat în optimile de finală ale probei feminine de dublu de la Roland Garros, după ce a trecut...

VIDEO. Pompierii se luptă de peste 15 ore cu un incendiu din localitatea Sălcioara

Echipajele de pompieri din Vaslui sunt angrenate într-o operațiune de lichidare a unui incendiu izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală...
Ultima oră
Pe aceeași temă