13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleSecunzii vor asigura interimatul la Dinamo după demisia lui Stoican

Secunzii vor asigura interimatul la Dinamo după demisia lui Stoican

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a declarat, miercuri, că este posibil ca interimatul să fie asigurat de secunzii lui Stoican, după demisia tehnicienilor. Este vorba despre Dorin Mateuţ, Silviu Ion şi Alin Chiţa.

"Zilele acestea am stat mult lângă Flavius şi nu credeam să se ajungă în această situaţie. A avut o discuţie cu domnul Negoiţă şi a spus că vrea să renunţe din motive personale. Eu îi respect decizia, dinamoviştii ar trebui să-i mulţumească pentru lucrurile bune şi frumoase. Nu ne aşteptam nici noi, dar e decizia lui. Mie personal îmi pare rău. Niciodată nu voi fi de acord cu schimbarea unui antrenor. Asta e viaţa, trebuie să ne adunăm pentru că trebuie să terminăm aceste mecuri din campionat cu bine. Eu îi mulţumesc lui Flavius pentru tot ce a făcut la Dinamo, sper să îşi găsească un angajament cât mai repede, pentru că eu cred că e un antrenor de viitor, cu şanse mari de a face performanţă. Nu ştiu cine va veni în locul lui Stoican, deocamdată au rămas secunzii care au fost în echipa lui. Probabil că vor rămâne ei până la finalul turului, eu am mare încredere în ei. Dacă nu, domnul Negoiţă şi domnul Anghelache ar putea decide dacă vine altcinea până în iarnă",a declarat Dănciulescu, la baza sportivă din Săftica.
Oficialul dinamovist a precizat că juctorii au fost afectaţi de plecarea antrenorului. "E normal să te ataşezi de un antrenor după un an. O durere există pentru că plecaseră la un drum împreună şi acum Flavius a decis să nu mai continue. Nu ştiu dacă au încercat să-l determine să nu demisioneze, ştiu că au fost discuţii între ei"a spus Dănciulescu, potrivit Mediafax.
Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, miercuri, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo. Decizia a fost luată în urma unei şedinţe ce a avut loc, miercuri, la Rin Grand Hotel, şi la care au participat Flavius Stoican, finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi conducerea clubului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă