Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Călin Matei

S-a lansat prima asigurare pentru călătorii în România

O companie specializată anunță că a lansat prima asigurare pentru călătorii în România, un produs gândit să răspundă nevoilor actuale ale românilor în ceea ce privește vacanțele în propria lor țară.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.09.2020 - 16:32

Această asigurare este lansată în momentul în care, conform datelor oferite de operatorii din turism, românii devin mai interesați de călătorii interne, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor de călătorie impuse românilor spre alte țări. 

„Contextul actual a schimbat paradigma vacanțelor peste hotare. La rândul nostru, ne-am adaptat și am creat un produs care răspunde nevoilor reale ale clienților, de astăzi, călătoriille interne. Ultimele luni ne-au arătat că suntem rezilienți, că există soluții pentru a ne petrece timpul liber în siguranță și relaxați și, nu în ultimul rând, că avem o țară ofertantă în materie de destinații. Acum putem călători mai liniștiți”, a declarat Călin Matei, director general adjunct, Groupama Asigurări.

Noua asigurare se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în România prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil.

Pachetul de bază al asigurării pentru călătorii în România include asigurarea pentru urgențe medicale și accidente, în cuantum de 10.000 de euro, respectiv 1.000 de euro.

Comentarii