37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleS-a lansat prima asigurare pentru călătorii în România

S-a lansat prima asigurare pentru călătorii în România

Această asigurare este lansată în momentul în care, conform datelor oferite de operatorii din turism, românii devin mai interesați de călătorii interne, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor de călătorie impuse românilor spre alte țări. 

„Contextul actual a schimbat paradigma vacanțelor peste hotare. La rândul nostru, ne-am adaptat și am creat un produs care răspunde nevoilor reale ale clienților, de astăzi, călătoriille interne. Ultimele luni ne-au arătat că suntem rezilienți, că există soluții pentru a ne petrece timpul liber în siguranță și relaxați și, nu în ultimul rând, că avem o țară ofertantă în materie de destinații. Acum putem călători mai liniștiți”, a declarat Călin Matei, director general adjunct, Groupama Asigurări.

Noua asigurare se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în România prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil.

Pachetul de bază al asigurării pentru călătorii în România include asigurarea pentru urgențe medicale și accidente, în cuantum de 10.000 de euro, respectiv 1.000 de euro.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă