22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăLifestyleRaţ avertizează tricolorii asupra fazelor fixe

Raţ avertizează tricolorii asupra fazelor fixe

Răzvan Raţ, căpitanul României i-a sfătuit pe triclori să fie foarte atenţi la fazele fixe în meciul cu Irlanda de Nord, programat vineri seară, pe Arena Naţională, în preliminariile Euro 2016.

''Trebuie să fim foarte atenți la fazele fixe. O să încercăm să nu mai repetăm greșelile din trecut. Este simplu de înțeles, fotbaliștii irlandezi sunt puternici și joacă foarte bine fazele fixe'', a spus fundașul Răzvan Raț, în cadrul unei conferinţe de presă.

Raţ a mai adăugat: ''Să nu uităm de faptul că și ei au primit gol, în meciul cu Ungaria, tot din fază fixă. Asta înseamnă că sunt foarte puternici pentru fazele fixe de atac, dar că pot să fie surprinși la fazele fixe din apărate. Nu ne rămâne decât să fim în marcaj foarte strâns la fazele fixe''.

Raţ s-a declarat bucuros de colaborarea cu Anghel Iordănescu dar şi d evizita făcută de MIrcea Lucescu în cantonamentul primei representative: ''Mă bucur pentru vizita făcută, în cantonamentul nostru de antrenorul Mircea Lucescu. El a încercat să ne transmită faptul că jucătorii echipei naționale a României au o abilitate tehnică superioară fotbaliștilor din alte națiuni. Putem deci, prin inteligență și abilitate tehnică, să facem un rezultat bun vineri și să fim foarte aproape de calificare''.

Meciul dintre reprezentativele României și Irlandei de Nord este programat vineir seară de la ora 21.45, pe Arena Naţională. Înaintea acestui meci, România este pe doi în grupa F, cu 7 puncte, la două puncte în spatele liderului, Irlanda de Nord.

 

 

 

Cele mai citite

“Ucigașul tăcut” din România. O persoană moare la fiecare 30 de minute

Fenomenul grav în România este reprezentat de mortalitatea cauzată de infarctul miocardic. O persoană moare la fiecare 30 de minute. Această problemă de sănătate...

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...

Tragedie în lumea fotbalului. Portarul naționalei Muntenegrului a murit la 26 de ani

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de...
Ultima oră
Pe aceeași temă