20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăLifestyleMutu își anunță zborul spre India. Și-a postat viza pe Twitter

Mutu își anunță zborul spre India. Și-a postat viza pe Twitter

Adrian Mutu este tot mai aproape să plece la FC Pune City, echipă care a încercat să-l transfere pe român în această toamnă. Mutu a postat pe contul său de Twitter o imagine cu viza sa pentru India, valabilă în perioada 10 octombrie 2014 – 9 aprilie 2015.

Adrian Mutu s-a arătat deranjat de un zvon apărut în cotidianul sportiv italian Gazzetta dello Sport, care a scris că atacantul s-a prezentat la ambasada Indiei la București în stare de ebrietate.

Mutu le-a dat replica italienilor, alături de imaginea cu viza obținută, pe contul său de Twitter: "Nu înţeleg! Un ziar ca Gazzetta dello Sport poate să scrie o astfel de minciună fără să verifice informaţia". Textul original este scris în limba italiană.

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie pentru a semna cu o echipă din India. Pe viza de intrare în India primită de Mutu apare numele grupării FC Pune City.

Prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India va debuta, astăzi, FC Pune City urmând să întâlnească, în deplasare, pe FC Dynamos Delhi, pentru care evoluează Alessandro del Piero.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă