20 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăLifestyleLiga I etapa a 23-a: Duel al surprizelor între Steaua - Viitorul....

Liga I etapa a 23-a: Duel al surprizelor între Steaua – Viitorul. Programul complet al meciurilor

Liga I continuă cu a doua etapă consecutivă, disputată în aceeași săptămână. După runda cu numărul 22, care a avut loc în prima jumătate a săptămânii, week-end-ul aduce pe stadioane etapa a 23-a.

Printre cele mai interesante meciuri se anunță confruntarea dintre FC Steaua și Viitorul. Elevii lui Hagi au demolat-o pe Pandurii, scor 4-0, joi. Gorjenii nu sunt nimeni alții decât cei care i-au administrat Stelei o înfrângere cu 3-1, acum două etape. În aceste condiții duelul din Ghencea, dintre puștii lui Hagi și Steaua lui Gâlcă se anunță unul foarte puternic. 

Vineri, ASA va încerca să reducă din nou diferența dintre ea și Steaua la doar 4 puncte. Mureșenii fac deplasarea la Botoșani, acolo unde vor întâlni o echipă determinată să rămână în prima jumătate a clasamentului, cât mai departe de amenințarea retrogradării.

Un duel pe viață și pe moarte se anunță și cel dintre CSU Craiova și Astra, locurile 4 și 5, aflate la egalitate de puncte. Acest echilibru dintre cele două se anunță să fie destrămat după confruntarea directă din Craiova.

La retrogradare, un meci care ar putea fi ultima șansă pentru salvare este cel dintre FC Rapid și Oțelul. Un egal nu le ajută pe niciuna dintre cele două, astfel că partida se va juca la victorie.

Program etapa a 23-a:

Vineri

FC Botoșani – ASA Târgu Mureș (ora 20.30)

Sâmbătă

CSU Craiova – Astra Giurgiu (ora 15.30)

FC Rapid – Oțelul (ora 18.00)

FC Brașov – Dinamo (ora 20.30)

Duminică

Pandurii – Gaz Metan (ora 15.30)

CFR Cluj – Petrolul (ora 18.00)

Steaua – FC Viitorul (ora 20.00)

Luni

Concordia – Ceahlăul (ora 18.00)

CSMS Iași – U Cluj (ora 20.30). 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă