29 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăLifestyleÎncă un membru al familiei Măruță are coronavirus

Încă un membru al familiei Măruță are coronavirus

David, în vârstă de 9 ani, fiul cuplului Cătălin și Andra Măruță, a fost și el testat pozitiv cu coronavirus. Familia se află în izolare și vor petrece așa timp de 14 zile. 

Cătălin Măruță a transmis și pe pagina sa de Instagram un mesaj, în care spune că familia sa se simte bine și că vor trece peste această perioadă.

 „Tot ce face tati e cool! Covidul nu e în categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmplat și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta!”, a fost mesajul scris de Cătălin Măruță pe Instagram.

 

Cătălin Măruță a vorbit în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV despre evoluția bolii în cazul familiei sale. Acesta a spus și care sunt simptomele cu care el și Andra se confruntă. În urma declarațiilor sale, ei au o formă ușoară a bolii.

 

„Starea mea de sănătate este una bună. Am doar stări de febră, spre seară. În rest, mai tușesc din când în când. Dacă e ca până acum, aș putea să spun că o să trec ușor peste această perioadă. Într-adevăr, am rămas fără miros, gust, e extrem de ciudată toată această senzație (…) Andra este și ea infectată cu SARS-CoV-2, ea are dureri musculare, dar și ea se descurcă foarte bine. Eva este cea mai energică, n-are absolut nicio treabă.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Modificare în traseul liniei STB 90, de 1 Iunie

În ziua de 1 iunie, troleibuzele liniei 90 nu vor mai opri în stația „Semănătoarea”, anunță Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării evenimentului...

Cătălin Drulă: „Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”

Un vot pentru PNL la alegerile din 9 iunie este de fapt un vot pentru PSD, a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, copreşedintele Alianţei Dreapta...

Reacția lui Marcel Ciolacu, după apariția sondajului în care Geoană este favorit la prezidențiale

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte PSD, a comentat, vineri, la Baia Mare, sondajul de opinie în care Mircea Geoană este plasat pe prima poziţie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă