31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăCătălin Drulă: „Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot...

Cătălin Drulă: „Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”

Un vot pentru PNL la alegerile din 9 iunie este de fapt un vot pentru PSD, a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, copreşedintele Alianţei Dreapta Unită, Cătălin Drulă.

Acesta a transmis un „mesaj de speranţă” către alegători şi a subliniat că alternativa corectă o reprezintă Alianţa Dreapta Unită.

„Dincolo de mesajul de speranţă este şi un mesaj de avertizare către toţi românii. Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Oamenii care mai credeau în valorile liberale sunt aici, în Alianţa Dreapta Unită”, a subliniat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

La rândul său, copreşedintele ADU şi preşedinte al PMP, Eugen Tomac a acuzat PNL că „şi-a pierdut complet identitatea”.

„Insistăm pe acest mesaj către alegătorii de dreapta: nu vă mai rispiţi votul! Un vot pentru PNL e un vot pentru PSD”, a declarat Eugen Tomac.

Şi vicepreşedintele Forţa Dreptei, Violeta Alexandru, a insistat pe mesajul că liberalii şi-au pierdut identitatea.

„Sunt alături de colegii mei din necesitatea de a reprezenta liberalismul şi dreapta din România. La PNL nu mai funcţionează sloganul „Prin noi înşine” ci „Pentru noi înşine’. (…) Nu exisă nicio fibră liberală în acest moment în PNL”, a precizat Violeta Alexandru.

Liderii Alianţei Dreapta Unită s-au aflat joi şi vineri în judeţul Neamţ în cadrul unui turneu electoral pe care îl fac pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale şi europarlamentare din 2024.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă