34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleHuliganii asaltează New York-ul. Scene desprinse din Premier League înaintea derby-ului din...

Huliganii asaltează New York-ul. Scene desprinse din Premier League înaintea derby-ului din SUA

New York Red Bull şi New York City FC, cele mai importante echipe de fotbal european ale metropolei americane, s-au întâlnit în derby, duminică. Suporterii au preluat modelul huliganilor englezi și s-au bătut în fața unui local.

Derby-ul din Major League Soccer a debutat cu un incident care mai poate fi întâlnit doar în fotbalul european, unde suporterii sunt mult mai fanatici. Bătaia a avut loc în faţa unui pub aflat la cinci minute de mers cu maşina de Red Bull Arena din New Jersey, gazda derbiului, conform Mediafax. 

Fanii au folosit bâte şi au aruncat cu sticle şi cu alte obiecte unii în alţii, iar sosirea poliţiei nu a părut să-i impresioneze prea tare. Scena părea desprinsă din eternul duel dintre ultrașii lui Liverpool și cei ai lui Manchester United. 

În tribune, suporterii echipei New York Red Bull au ironizat campania de achiziţii a rivalilor, postând un banner cu mesajul „Căminul de bătrâni City” şi cu caricaturile jucătorilor Frank Lampard şi Andrea Pirlo în baston.

Pe teren, Pirlo, tot meciul, şi Lampard, până în mintul 86, nu au putut să evite înfrângerea echipei lor. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile reuşite de Bradley Wright-Phillips ’21 şi Felipe Martins ’85.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă