27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Maya a pus pe jar suporterii din Glasgow

FOTO. Maya a pus pe jar suporterii din Glasgow

Totul a pornit de la fotografie postată de un fan al lui Glasgow Rangers, care o înfățișează pe jurnalista BBC îmbrăcată în culorile lui Rangers. Într-un tweet (n.r. postare pe Twitter) care a fost șters între timp, bruneta a dezvăluit că tricoul a fost un cadou primit de ziua ei din partea prietenilor din Glasgow.

Tânăra de 26 de ani a explicat: „Nu știu cum ați găsit această fotografie, dar eu am prieteni în Glasgow, care mi-au oferit acel tricou de ziua mea. Tot ei au încercat să mă convingă de ce ar trebui să fiu un fan Rangers”.

Însă această explicație a încins și mai mult „războiul online” dintre cele două tabere, așa că Maya a șters textul inițial, spunând că vrea să rămână neutră și glumind că vrea să se bucure în continuare de nopți liniștite în Glasgow.

Într-o serie de tweet-uri, ea a scris: „Woah woah woah. Judecând după răspunsurile voastre de la ultimul meu tweet, cred că voi rămâne neutră. Nu vreau ceartă și vreau să pot ieși liniștită în Glasgow în viitor. Vă iubesc pe toți”.

Reacțiile au venit numaidecât din partea ambelor tabere. Un fan al lui Rangers a spus: „Rangers, Maya, întotdeauna Rangers”. Un susținător Celtic a adăugat: „Poate dacă te îmbraci cu un tricou Celtic, te vom ierta”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă