29.1 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Maya a pus pe jar suporterii din Glasgow

FOTO. Maya a pus pe jar suporterii din Glasgow

Totul a pornit de la fotografie postată de un fan al lui Glasgow Rangers, care o înfățișează pe jurnalista BBC îmbrăcată în culorile lui Rangers. Într-un tweet (n.r. postare pe Twitter) care a fost șters între timp, bruneta a dezvăluit că tricoul a fost un cadou primit de ziua ei din partea prietenilor din Glasgow.

Tânăra de 26 de ani a explicat: „Nu știu cum ați găsit această fotografie, dar eu am prieteni în Glasgow, care mi-au oferit acel tricou de ziua mea. Tot ei au încercat să mă convingă de ce ar trebui să fiu un fan Rangers”.

Însă această explicație a încins și mai mult „războiul online” dintre cele două tabere, așa că Maya a șters textul inițial, spunând că vrea să rămână neutră și glumind că vrea să se bucure în continuare de nopți liniștite în Glasgow.

Într-o serie de tweet-uri, ea a scris: „Woah woah woah. Judecând după răspunsurile voastre de la ultimul meu tweet, cred că voi rămâne neutră. Nu vreau ceartă și vreau să pot ieși liniștită în Glasgow în viitor. Vă iubesc pe toți”.

Reacțiile au venit numaidecât din partea ambelor tabere. Un fan al lui Rangers a spus: „Rangers, Maya, întotdeauna Rangers”. Un susținător Celtic a adăugat: „Poate dacă te îmbraci cu un tricou Celtic, te vom ierta”.

 

Cele mai citite

NATO trece mai multe rachete nucleare din depozitare în “standby”, anunță Stoltenberg

NATO își trece mai multe focoase nucleare din starea de depozitare în cea de "standby", a anunțat secretarul general al Alianței Atlantice, Jens Stoltenberg,...

Pentru o curățare în profunzime a canapelei sau a saltelei tale, apelează la o firmă specializată

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă