22.8 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaZelenski spune că va începe negocieri de pace cu Rusia imediat ce...

Zelenski spune că va începe negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că este dispus să înceapă negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene.

După ce Rusia se retrage de pe teritoriul Ucrainei, negocierile Rusia – Ucraina pot începe chiar „mâine”, a susținut liderul de la Kiev.

Președintele Zelenski a prezentat acest punct de vedere în cadrul conferinței de pace care s-a desfășurat în stațiunea Bürgenstock din Elveția. Summit-ul din Elveția a fost co-organizat de Elveția și de Ucraina.

Rusia n-a fost invitată la acest Summit și, drept urmare, n-a trimis niciun reprezentant.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă