16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăLifestyleFOTO CM 2014: Ce reacții incredibile au avut fanii brazilieni în timpul...

FOTO CM 2014: Ce reacții incredibile au avut fanii brazilieni în timpul ”masacrului” din semifinală

La Belo Horizonte, în Brazilia, s-a petrecut un adevărat dezastru național. Principala favorită la câștigarea Campionatului Mondial de fotbal a fost spulberată de naționala Germaniei cu fabulosul scor de 7-1.

În timp ce fanii germani se bucurau de calificarea echipei țării lor în finala de duminică, suporterii naționalei Braziliei erau șocați și cuprinși de o tristețe incredibilă.

Citește și: Se strânge laţul în jurul Qatarului

”Am dorit să-i facem pe oameni fericiți”, a declarat fundașul brazilian David Luiz. ”Din nefericire, nu am reușit”, a continuat el, conform AP.

Aflați, din galeria foto de mai sus, ce reacții incredibile au avut fanii brazilieni în timpul meciului dintre Brazilia și Germania din semifinalele Campionatului Mondial de fotbal.

Citește și: FOTO: De ce Campionatul Mondial de fotbal din Qatar va fi un dezastru

Cele mai citite

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă