12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleFoodVIDEO: Hotel FM va reprezenta România la Eurovision

VIDEO: Hotel FM va reprezenta România la Eurovision

Melodia “Change”, interpretată de trupa Hotel FM, va reprezenta anul acesta România la Eurovision, concurs care va avea loc în Dusseldorf, Germania.

Trupa a obţinut punctajul maxim din partea juriului şi 10 puncte din partea publicului în cadrul competiţiei, transmisă în noaptea de Revelion de TVR.

Piesa a fost compusă de Gabriel Băruţă, cel care a primit şi un autoturism BMW Seria 3, şi a fost interpretată de solistul David Bryan.

Locul al doilea a fost ocupat de melodia “Open Your Eyes”, interpretată de Distinto, Ianna şi Anthony Icuagu, iar locul al treilea de Mihai Alexandru.

Competiţia la care România va fi reprezentată de Hotel FM se va desfăşura, conform TVR, la Arenele Fortuna din Dusseldorf, care au o capacitate de 54.000 de locuri. Din cauza spaţiului ocupat însă de scenă şi de tehnică specială, numarul de locuri rezervate spectatorilor a fost redus la o cifră care depăşeşte totuşi 24.000 de locuri.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă