22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleFoodScurt istoric al firmei GEALAN în România

Scurt istoric al firmei GEALAN în România

GEALAN România este subsidiara din România a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, jucător cheie la nivel european pe piaţa producătorilor de profile din PVC pentru uşi şi ferestre cu geam termoizolator. Cu peste 1200 de angajaţi şi cu o prezenţă semnificativă pe pieţele europene, grupul de firme GEALAN este un competitor puternic pe piaţa ferestrelor din PVC. Zilnic de la cele patru fabrici din Europa sunt livraţi zeci de mii de metri de profile din PVC, profile a căror calitate este cunoscută şi apreciată în ţări ca: Franţa, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Grecia, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, Danemarca, Letonia, Estonia, Croaţia, Bosnia.

Brandul GEALAN este prezent de 16 ani pe piaţa romanească de profile din PVC. Compania a mizat consecvent pe o dezvoltare rapidă a distribuţiei în România şi pe promovarea intensivă şi extensivă a imaginii Gealan, devenind în scurt timp liderul pieţei româneşti. Rezultatele foarte bune, obţinute într-un interval relativ scurt de timp, au determinat ca, în 1998, să fie demarat un proiect investiţional amplu, destinat construcţiei primei fabrici de extrudare a profilelor din PVC din România, noua capacitate de producţie fiind inaugurată la foarte puţin timp. Ulterior, Gealan România si-a consolidat rapid poziţia în cadrul grupului, livrand profile în Republica Moldova şi Bulgaria. În acelaşi timp GEALAN România exportă şi către firma mamă – Gealan Fenster Systeme GmbH, certificându-se astfel identitatea de reţetă şi tehnologie. GEALAN colaborează cu cca 600 firme partenere livrând acestora componentele şi tehnologia necesară producţiei de ferestre termoizolante din PVC.

Noutăţi

Grupul GEALAN a prezentat la ediţia din acest an la Fensterbau Frontale de la Nürnberg inovaţii spectaculoase. În prim plan în acest an au fost profilele co­lorate acrylcolor şi sistemele de profile cu adâncime mare de construcţie S 7000 IQ plus şi S 8000 IQ plus. De asemenea, a fost prezentată în premieră o nouă tehnică de lipire pentru producţia de ferestre. Aceste inovaţii contribuie la atingerea obiectivelor Gealan cu privire la performanţă: termoizolare mai eficientă, cu valori ale coeficientului de transfer termic al ferestrei la nivele mai mici de 0,8 W/mpK şi protecţie antiefracţie sporită. Practic, prin combinarea tehnicii STV cu tehnica izolării cu spumă la sistemul S 7000 IQ plus, s-au obţinut valori excepţionale, corespunzătoare standardului de casă pasivă.

Pe lângă inovare, o altă preocupare este orientarea către comunicarea online. Pentru a veni în ajutorul partenerilor noştri am introdus sistemul de vânzări online STORE.GEALAN.RO, procesul comercial şi financiar fiind astfel eficientizate atât pentru parteneri cât şi pentru  companie. Pentru a fi cât mai aproape de utilizatorii de ferestre suntem tot mai prezenţi în spaţiul online, prin reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau blog. Orientarea către comunicarea în mediul online nu este doar urmarea unei tendinţe a pieţei, ci şi dorinţa noastră de a înţelege adevăratele probleme şi de a ne apropia de aşteptările clienţilor.

Proiecte de viitor

Planurile noastre de business vizează menţinerea poziţiei de lider pe piaţa din România, consolidarea relaţiei cu partenerii existenţi, dar si cu utilizatorii finali. Priorităţile noastre sunt consolidarea suportului acordat partenerilor în zona acti­vităţilor de marketing, îmbunătăţirea seriei de produse deja existente pe piaţă, precum şi pe programe de perfecţionare, de evaluare tehnică destinate partenerilor.

Cele mai citite

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă