19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăLifestyleFoodGALERIE FOTO. Fidel Castro, prima apariţie publică după 14 luni

GALERIE FOTO. Fidel Castro, prima apariţie publică după 14 luni

Fidel Castro, fostul preşedinte cubanez, a reapărut în public pentru prima dată un an şi două luni pentru a întâmpina o delegaţie de venezuelani, a relatat presa oficială de la Havana abia după cinci zile de la eveniment. 

A fost prima sa apariţie în afara locuinţei după ce Cuba a convenit în decembrie să-şi normalizeze relaţiile cu Statele Unite, vechiul adversar al lui Castro. Fidel Castro a fost văzut în public ultima oară pe 8 ianuarie 2014, la inaugurarea unui centru cultural din Havana. Site-ul cubadebate.cu a arătat imagini cu Fidel Castro care a strâns mâna oaspeţilor purtând o şapcă de baseball şi o geacă.

VEZI ŞI  GALERIE FOTO. Primele imagini cu Fidel Castro, după o jumătate de an de informaţii contradictorii despre starea sa de sănătate

Fidel s-a întâlnit timp de 90 de minute, la o şcoală, cu 33 de venezuelani care se aflau într-o misiune de solidaritate în Cuba. Castro i-a impresionat pe venezuelani cu o strângere de mână fermă şi o minte lucidă, a scris ziarul Juventud Rebelde, adăugând că “Fidel este plin de vitalitate“, informează Mediafax.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă