12.1 C
București
duminică, 26 martie 2023
AcasăLifestyleDirectorul Vascar Vlad Ciuburciu: Suntem primii care au lansat o gama de...

Directorul Vascar Vlad Ciuburciu: Suntem primii care au lansat o gama de produse din carne fara Euri

Cu idei indraznete si un suflu nou in cadrul companiei infiintate in anul 1985, Ciuburciu a creat gama „Alege natural, fara E-uri”, prima gama completa de preparate din carne care nu contine niciun fel de aditivi alimentari. Acesta ne-a vorbit, intr-un interviu, despre noul trend in materie de produse din carne, dar si despre impactul pe care acestea il au in randul publicului.

– Care este noua strategie a companiei pe care o conduceti?

Vlad Ciuburciu: „Noua strategie vizeaza diminuarea numarului de E-uri din toate produsele. In prezent, gama Alege natural, fara E-uri contine in exclusivitate preparate din carne fara E-uri, insa acest lucru se traduce printr-un pret mai mare de productie si, in consecinta, un pret mai mare la raft. Pe de alta parte, preparatele din gama Moldova in Bucate (n.r. brand creat tot de actualul Director General) contin doar E-uri functionale, care au rol strict in realizarea produselor”

– Cum reusiti sa mentineti un echilibru intre gustul si calitatea produselor?

Ciuburciu: „Pe langa produsele propriu-zise, un alt rol al industriei noastre este acela de a educa publicul. Trebuie sa le indreptam atentia spre produse care le ofera si alte avantaje, pe langa gustul exceptional. Pentru pastrarea increderii consumatorilor, era esential sa evoluam si sa depasim acuzatiile nefondate facute asupra industriei carnii de asa-zisi ‘experti’ autointitulati. Consideram ca este obligatia noastra, la Vascar, sa informam publicul cu privire la modul in care preparatele noastre sunt pregatite. Astfel, intregul proces este transparent, iar informatii precum ingredientele sau cantitatea de carne folosita pentru a obtine un kilogram de produs finit sunt cunoscute”

– Care este diferenta intre produsele din gama Alege natural, fara E-uri de la Vascar si celelalte preparate din carne de pe piata?

Ciuburciu: „Eticheta Alege natural, fara E-uri reprezinta o garantie a calitatii, intrucat certifica faptul ca toate ingredientele sunt 100% naturale, fara niciun aditiv alimentar si fara conservanti. Gustul savuros si modurile nenumarate in care preparatele pot fi combinate, fie ca vorbim despre mezeluri, conserve si semipreparate, reprezinta alte avantaje. Este important sa crestem si, in timp, sa creasca si numarul de produse din gama complet fara E-uri”

– Cum considerati ca s-a schimbat compania Vascar de cand dumneavoastra ati preluat pozitia de Director General?

Ciuburciu: „Activez in cadrul companiei de mai bine de 10 ani, intai ca Marketing Assistant, apoi ca Marketing Manager, iar de doi ani si jumatate conduc business-ul, in calitate de Director General. Consider ca am adus un suflu nou companiei Vascar, prin crearea si consolidarea brandului Moldova in Bucate si lansarea gamei Alege natural, fara E-uri. Declaratia noastra ferma, fara E-uri, a fost foarte bine primita de consumatori, datorita preparatelor de cea mai buna calitate, fara aditivi alimentari. In ultimii ani, Vascar a ajuns o companie pe care toti romanii o cunosc si ale carei produse sunt distribuite la nivel national.

Cele mai citite
00:01:21

VIDEO: Mississippi – Zeci de morți în urma unei tornade

O tornadă devastatoare a lovit statul Mississippi, determinându-l pe guvernatorul Tate Reeves să emită starea de urgență. Mai multe persoane au fost ucise și multe...
00:02:05

VIDEO: Trump avertizează că ar putea urma „moarte şi distrugere” în SUA dacă este inculpat

Fostul președinte american Donald Trump a avertizat că ar putea urma „moarte şi distrugere” în SUA dacă este inculpat, la câteva ore după ce...

Țiriac și-a ieșit din fire și a țipat la un angajat

În timpul unei conferințe de presă susținută la patinoarul Allianz-Tiriac Arena, Ion Țiriac și-a ieșit din fire și a țipat la un angajat. În momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă

3 COMENTARII

  1. […] Ciuburciu (Vascar): Vascar achizitioneaza carne preponderent din Uniunea Europeana. Cumparam materie prima si din Romania, dar, tinand cont de faptul ca aici exista pesta porcina, majoritatea fermierilor si abatoarelor au stampila hexagonala. Intrucat Vascar exporta produse in tari din Uniunea Europeana, avem nevoie de carne cu stampila ovala si este destul de dificil de procurat din Romania o astfel de carne. Din acest motiv, suntem obligati sa cumparam carne de la abatoare cu standarde extrem de inalte din Germania, Spania sau Belgia, tari care controleaza pesta porcina. […]