17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleDiego "Costa" mult! Cât plătește Chelsea pe mașina de goluri a lui...

Diego “Costa” mult! Cât plătește Chelsea pe mașina de goluri a lui Atletico

Diego Costa va fi transferat la clubul londonez, Chelsea, antrenat de Jose Mourinho, în schimbul a 40 milioane euro, clauza sa de reziliere. Costa va disputa, cel mai probabil, ultimul meci în tricoul lui Atletico, la finala Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid.

Suma de transfer pentru care Costa va fi adus la Chelsea este egală cu clauza sa de reziliere, conform presei britanice. În plus englezii ar mai putea oferi la schimb unul dintre jucătorii împrumutați la alte cluburi. Astfel că după ce a înscris 36 de goluri în 50 de meciuri, în toate competițiile, pentru gruparea madrilenă, spaniolul va face pasul către Premier League.

Costa urmează să-și negocieze proprii termeni ai contractului pe care îl va semna cu echipa lui Mourinho.Salariul său ar urma să fie în jurul a 150.000 de lire sterline pe săptămână (aproximativ 184.000 de euro), de trei ori mai mult față de cât câștigă în prezent.

Mourinho și-l dorește pe spaniol în echipa sa după ce compartimentul ofensiv al lui Chelsea a dezamăgit în acest sezon, atât Fernando Torres, cât și Demba Ba sau Samuel Eto'o marcând prea puține goluri în campionatul intern.

Chelsea l-ar putea da la schimb și pe jucătorul belgian Romelu Lukaku, care a înscris în acest sezon 15 goluri pentru Everton, la echipă la care evoluează sub formă de împrumut. 

Cele mai citite

Shell Team Aviation, înșelăciunea continuă, reacții în lanț!

Investigația jurnalistică demarată de Ziarul Puterea,  intitulată ”Scandal în industria aviatică: Shell Team Aviation acuzată de înșelăciune și evaziune fiscală”(https://www.puterea.ro/scandal-in-industria-aviatica-shell-team-aviation-acuzata-de-inselaciune-si-evaziune-fiscala/), publicată la data...

Plafonarea prețurilor la energie și gaze, suportată de companii. Statul le decontează cu întârziere facturile plafonate

Plafonarea prețurilor la gaze și energie a dat peste cap inclusiv afacerile furnizilor care sunt nevoiți să suporte din propriul buget facturile mai mici...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...
Ultima oră
Pe aceeași temă