29.6 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăLifestyleAdela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil pe care îl...

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă

Simpatica prezentatoare a declarat atunci că ea și soțul ei își mai doreau un copil și că se simte foarte bine: ”Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”. 

După ce s-a asigurat că scumpițelu Cove este pe mâini bune, alături de Lora, Adela a plecat alături de soțul ei și cei doi copii într-o vacanță în care a respectat toate măsurile de siguranță!

Proaspăt întoarsă în țară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora și Cove și le-a povestit acestora despre aventura ei: ”Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă.”

”Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță! Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove pe scumpițica lui! Cu zâmbetul pe buze și cu energia bine cunoscută, Adela a declarat: ”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”

Vorbește Lumea continuă, de luni până vineri! Iar Adela va rămâne aproape cu vești despre sarcină și despre cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea băiat! 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cătălin Drulă: „Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”

Un vot pentru PNL la alegerile din 9 iunie este de fapt un vot pentru PSD, a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, copreşedintele Alianţei Dreapta...

S-au alocat peste 600 de milioane de lei proiectelor de cercetare prin programul Nucleu în acest an

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID), în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” și Universitatea Tehnică Cluj-Napoca...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 31 mai 2024, mai multe decrete. Decret privind promulgarea Legii pentru completarea tabelelor-anexă nr. I și II la...
Ultima oră
Pe aceeași temă