21.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiVizită a ambasadorului Republicii Brazilia, la MApN

Vizită a ambasadorului Republicii Brazilia, la MApN

În cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au abordat aspecte privind mediul de securitate, cu accent pe evoluțiile generate de contextul epidemic actual, precum și stadiul și perspectivele cooperării bilaterale în domeniul apărării.

Ambasadorul Republicii Brazilia a transmis mulțumirile sale conducerii Ministerului Apărării Naționale pentru desfășurarea întâlnirii și și-a exprimat disponibilitatea ca pe parcursul mandatului său să sprijine și să promoveze toate acțiunile care pot contribui la dezvoltarea cooperării militare bilaterale.

Oficialul român a prezentat obiectivele și prioritățile politicii de apărare și a prezentat interesul părții române pentru continuarea dialogului politico-militar la nivelul celor două ministere ale apărării, precum și pentru identificarea unor oportunități de cooperare, pe baza unui cadru legislativ care să asigure desfășurarea activităților bilaterale .

La finalul discuțiilor, cei doi oficiali și-au exprimat încrederea că relațiile bilaterale în domeniul apărării, în domenii de interes comun, vor cunoaște o impulsionare în viitor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă