29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleJohnny Depp despre acuzațiile lui Amber Heard: „Este o nebunie” și „totul...

Johnny Depp despre acuzațiile lui Amber Heard: „Este o nebunie” și „totul fals”

Actorul Johnny Depp a declarat unui juriu miercuri (25 mai) că acuzațiile fostei sale soții Amber Heard, inclusiv acuzațiile de abuz fizic și emoțional, sunt „ridicole, umilitoare, ridicole, dureroase, sălbatice, inimaginabil de brutale, crude și toate false. ”

Depp o dă în judecată pe Amber Heard în Virginia pentru 50 de milioane de dolari, spunând că l-a defăimat când a spus că ea a fost victima abuzului domestic, potrivit Reuters.

Heard l-a dat în judecată pentru 100 de milioane de dolari, argumentând că Depp a defăimat-o când avocatul său a spus că afirmațiile ei sunt o „înșelătorie”.

Avocații lui Johnny Depp pentru a clarifica acuzațiile făcute au interogat-o pe Amber Heard luni după-amiază, 16 mai 2022. Aceștia au întrebat-o despre o fotografie unde se vedea cocaină lângă un tampon. Heard a spus că sora ei l-a învățat pe Depp să îl folosească pentru a inhala cocaina, notează Insider.

Amber Heard a declarat că sora ei, Whitney Henriquez, l-a învățat pe Johnny Depp să tragă pe nas cocaină cu ajutorul unui tampon, un moment marcant în procesul de defăimare aflat în desfășurare.

Actrița a răspuns la o fotografie prezentată în instanță de unul dintre avocații lui Depp, care arăta patru linii de cocaină lângă un tampon pe o masă. Heard a declarat că a făcut poza în apartamentul ei din Orange, California, în 2013.

Aceste dovezi au venit în timp ce avocații lui Depp au susținut că acesta nu a agresat-o fizic de numeroase ori în timp ce se afla sub influența drogurilor.

„Când tragi pe nas cocaină, de obicei, aceasta intră în nas și apoi nu rămâne pe masă. Există reziduuri din acea cocaină atunci când buzele și nasul ating masa, nu?”, a întrebat-o avocatul lui Depp, Camille Vasquez, pe Heard, potrivit The Daily Beast.

Aceasta a replicat: „Tamponul de lângă permisul de conducere pe care îl vedeți este un dispozitiv pe care cred că sora mea l-a învățat să îl folosească pentru a introduce cocaina”, a spus Beast.

Vasquez nu a răspuns la afirmația despre tampon și în schimb a continuat să o întrebe despre acordul de divorț al cuplului.

Heard a mai fost întrebată și despre alte fotografii în timpul interogatoriului, dintre care una părea să-l arate pe Depp leșinat pe o canapea cu înghețată vărsată pe el, a relatat The New York Post.

Procedurile judiciare în procesul de defăimare din Fairfax, Virginia, au fost reluate luni, după o pauză de o săptămână.

Depp o dă în judecată pe Heard pentru defăimare din cauza unui articol de opinie pe care aceasta l-a scris în Washington Post despre abuzul domestic. Avocații săi spun că articolul a pătat reputația lui Depp, chiar dacă nu i-a menționat niciodată cu numele.

Echipa de avocați a lui Heard urmează să o cheme pe Henriquez să depună mărturie, potrivit The Daily Beast. Aceasta nu este prima dată când va apărea în instanță pentru a-și apăra sora.

În procesul de calomnie intentat de Depp în 2020 împotriva tabloidului britanic The Sun, Henriquez a declarat că a rugat-o pe sora ei să nu se căsătorească cu Depp din cauza presupusei agresiuni a acestuia față de ea, a relatat Newsweek.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 202: stenogramele discuțiilor dintre Macron și Putin au apărut în mass-media. VIDEO

UPDATE, ora 08:58: Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat că a descoperit o reţea rusă de spionaj în care este implicat...

Datorii de peste 100 milioane de euro la Agenția Spațială Europeană. Ministerul Cercetării promite că le va achita anul acesta

România dorește să plătească datoriile restante către Agenţia Spaţială Europeană (ESA) până la finalul acestui an, potrivit Ministerului Cercetării. Astfel, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării...
00:00:38

VIDEO: Boris Johnson: „Anularea dreptului constituțional la avort, un mare pas înapoi”

Premierul britanic Boris Johnson, care a susținut declarații în timpul unei călătorii în Rwanda, a declarat că anularea de către Curtea Supremă a SUA...
Ultima oră
Pe aceeași temă