29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăLifestyleAmber Heard spune că sora ei l-a învățat pe Johnny Depp să...

Amber Heard spune că sora ei l-a învățat pe Johnny Depp să tragă pe nas cocaină

Avocații lui Johnny Depp au interogat-o pe Amber Heard luni după-amiază. Aceștia au întrebat-o despre o fotografie unde se vedea cocaină lângă un tampon. Heard a spus că sora ei l-a învățat pe Depp să îl folosească pentru a inhala cocaina, notează Insider.

Amber Heard a declarat că sora ei, Whitney Henriquez, l-a învățat pe Johnny Depp să tragă pe nas cocaină cu ajutorul unui tampon, un moment marcant în procesul de defăimare aflat în desfășurare.

Actrița a răspuns la o fotografie prezentată în instanță de unul dintre avocații lui Depp, care arăta patru linii de cocaină lângă un tampon pe o masă. Heard a declarat că a făcut poza în apartamentul ei din Orange, California, în 2013.

Aceste dovezi au venit în timp ce avocații lui Depp au susținut că acesta nu a agresat-o fizic de numeroase ori în timp ce se afla sub influența drogurilor.

„Când tragi pe nas cocaină, de obicei, aceasta intră în nas și apoi nu rămâne pe masă. Există reziduuri din acea cocaină atunci când buzele și nasul ating masa, nu?”, a întrebat-o avocatul lui Depp, Camille Vasquez, pe Heard, potrivit The Daily Beast.

Aceasta a replicat: „Tamponul de lângă permisul de conducere pe care îl vedeți este un dispozitiv pe care cred că sora mea l-a învățat să îl folosească pentru a introduce cocaina”, a spus Beast.

Vasquez nu a răspuns la afirmația despre tampon și în schimb a continuat să o întrebe despre acordul de divorț al cuplului.

Heard a mai fost întrebată și despre alte fotografii în timpul interogatoriului, dintre care una părea să-l arate pe Depp leșinat pe o canapea cu înghețată vărsată pe el, a relatat The New York Post.

Procedurile judiciare în procesul de defăimare din Fairfax, Virginia, au fost reluate luni, după o pauză de o săptămână.

Depp o dă în judecată pe Heard pentru defăimare din cauza unui articol de opinie pe care aceasta l-a scris în Washington Post despre abuzul domestic. Avocații săi spun că articolul a pătat reputația lui Depp, chiar dacă nu i-a menționat niciodată cu numele.

Echipa de avocați a lui Heard urmează să o cheme pe Henriquez să depună mărturie, potrivit The Daily Beast. Aceasta nu este prima dată când va apărea în instanță pentru a-și apăra sora.

În procesul de calomnie intentat de Depp în 2020 împotriva tabloidului britanic The Sun, Henriquez a declarat că a rugat-o pe sora ei să nu se căsătorească cu Depp din cauza presupusei agresiuni a acestuia față de ea, a relatat Newsweek.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 202: stenogramele discuțiilor dintre Macron și Putin au apărut în mass-media. VIDEO

UPDATE, ora 08:58: Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat că a descoperit o reţea rusă de spionaj în care este implicat...
00:01:04

VIDEO: Inundațiile scufundă case în India

Victimele inundațiilor din statul indian Assam au declarat că se luptă pentru a avea acces la alimente adecvate și apă potabilă, în timp ce...

RO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii au fost avertizați că ar putea fi înțepați de albine

Un camion care transporta stupi s-a răsturnat în zona unei localități de pe E 85 / DN, chiar în apropiere de Hanul Ancuței, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă