1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeLifestyleProbleme din ce în ce mai mari pentru Russell Brand. Actorul se...

Probleme din ce în ce mai mari pentru Russell Brand. Actorul se confruntă cu noi acuzații

Încă o femeie a ieșit la înaintare acuzându-l pe actorul și comediantul Russell Brand de comportament sexual inadecvat, notează Fox News.

Potrivit BBC, femeia spune că întâlnirea a avut loc în 2008, când lucra în aceeași clădire cu Brand. Ea a spus că întâlnirea a lăsat-o “uluită”, deoarece i-ar fi arătat penisul. Apoi, Brand ar fi fost înregistrat amuzându-se împreună cu co-prezentatorul său, Matt Morgan, despre această situație.

Morgan a declarat pentru BBC că “nu a fost conștient până acum de natura acestei întâlniri”.

Brand a intrat vineri pe X, fostul Twitter, pentru a le mulțumi fanilor săi pentru susținere.

“Evident, a fost o săptămână extraordinară și grea și vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul vostru și pentru că ați pus la îndoială informațiile care v-au fost prezentate”, a spus el.

BBC a precizat într-o declarație pentru Fox News Digital că îi pare rău să audă aceste acuzații și că le va investiga ca parte a unei revizuiri a perioadei în care Brand a lucrat în cadrul rețelei de televiziune.

“Ne pare foarte rău să auzim aceste acuzații și le vom analiza. Analizăm acuzațiile de această natură și, dacă femeia care și-a împărtășit povestea este dispusă să vorbească cu noi, am fi foarte interesați să o auzim pe ea și pe oricine altcineva care ar putea avea informații”, a declarat un purtător de cuvânt al BBC.

“Vom încerca să vedem ce plângeri au fost făcute la momentul respectiv, dacă se știa despre comportamentul lui Russell Brand în timp ce lucra la radio BBC și ce s-a făcut în consecință. Vom vorbi, desigur, cu echipa de la birou și cu oricine a lucrat acolo în 2008 ca parte a acestui demers”, se mai arată în comunicat.

“Mai mult, directorul general a transmis fost foarte clar că unele emisiuni din acea perioadă au fost și sunt de neiertat și total inacceptabile.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă