22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăMediuJandarmii au îndepărtat un șarpe de aproximativ 80 de centimetri din scara...

Jandarmii au îndepărtat un șarpe de aproximativ 80 de centimetri din scara unui bloc din Târgu-Jiu

Jandarmii au îndepărtat, luni seara, din scara unui bloc din centrul municipiului Târgu Jiu un şarpe de aproximativ 80 de centimetri, foarte agresiv, potrivit agerpres.ro.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Gorj, în urma unui apel la 112, o persoană a solicitat sprijin pentru îndepărtarea unui şarpe care a intrat în scara unui bloc de pe strada Republicii.

“În urma primirii apelului, un echipaj de jandarmerie a ajuns imediat la faţa locului şi a reuşit să prindă şarpele de 70-80 de centimetri lungime, utilizând un dispozitiv specific. Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul natural. Recomandăm ca în astfel de situaţii să se solicite sprijinul autorităţilor prin numărul de urgenţă 112”, au transmis cei de la IJJ Gorj.

Un şarpe de peste jumătate de metru lungime a fost capturat din curtea unei grădiniţe din Piteşti

Un şarpe de casă de peste jumătate de metru lungime a fost capturat, joi, de reprezentanţii Poliţiei Animalelor Argeş şi ai Poliţiei municipale, din curtea grădiniţei particulare “Casa cu pitici”, din Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, şarpele a apărut în curtea grădinţei în timp ce cei zece copii care se aflau în grădiniţă erau la programul de somn, iar educatoarele instituţiei l-au reperat în momentul în care aşteptau ca micuţii să se trezească pentru a putea ieşi cu ei în parcul din faţa clădirii, la joacă.

“La un moment dat, l-a văzut o colegă de-a mea, are peste o jumătate de metru şarpele, este de apă sau nu ştiu cum să-i mai spun, că nu mă pricep. Copiii sunt în siguranţă, erau oricum la somn, ei nu ştiu ce s-a întâmplat, dar problema era că nu mai puteam ieşi în condiţii de siguranţă în curte cu cei zece micuţi pe care îi avem aici, iar noi avem o grădină de joacă şi un parc extraordinar de frumoase. Poliţia l-a văzut într-un tufiş de tuia”, a declarat administratorul grădiniţei, Ioana Popescu.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Caţi pensionari au primit indemnizaţie socială, în mai 2024

Numărul total al beneficiarilor de indemnizaţie socială pentru pensionari a fost, în mai 2024, de 1.136.278 persoane, cu 334 mai mic comparativ cu luna...

Polițiștii rutieri vor avea un cod de conduită obligatoriu în relația cu șoferii

Polițiștii rutieri din România vor trebui să respecte un cod de conduită specific în relația cu șoferii. Această obligație este inclusă într-un proiect de lege...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...
Ultima oră
Pe aceeași temă