13.9 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Raluca Turcan își apără colegii liberali proveniți din parlamentari PSD

Raluca Turcan explică prezența pe listele de candidați PNL la Camera Deputaților și Senat a unor parlamentari care au fost aleși în 2016 pe listele PSD prin rolul decisiv avut de aceștia în căderea Guvernului Viorica Dăncilă și preluarea guvernării de către echipa condusă de Ludovic Orban.

„Câţi oameni dădeau şansa acelei moţiuni? Foarte puţini. Cum a reuşit să treacă această moţiune în condiţiile în care noi aveam 20% reprezentare în Parlament? Prin voturile unor oameni care nu au plecat într-un partid la putere, au mers pe mâna PNL-ului, în opoziţie fiind PNL-ul, într-un demers în care puţină lume credea. Aşadar, dacă noi am ajuns astăzi să nu avem PSD în Guvern, să nu avem o grămadă de incompetenţi în funcţii de decizie, am reuşit şi pentru că unii colegi de-ai mei parlamentari au ales să se dezică de către PSD.”, a explicat Raluca Turcan luni seara într-o emisiune la B1 Tv, citată de News.ro.

Raluca Turcan a adăugat că decizia ca acești parlamentari PSD să intre în PNL și să fie puși pe listele electorale la alegerile parlamentare din decembrie reprezintă o alegere a organizațiilor județene PNL.

„Aceste liste au fost propuse de către organizaţiile judeţene unde s-au făcut evaluări în privinţa activităţii membrilor, a potenţialului de creştere, pentru că până la urmă un om, chiar şi dacă greşeşte, poate să fie convingător la el în comunitate. Dacă te duci şi spui: da, am greşit… Până la urmă cine este fără de păcat? Cine nu a greşit niciodată, mai ales când faci politică de mult timp?”, a mai spus Turcan.

Ultima oră
Pe aceeași temă