22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO Incendiu puternic la o fabrică din sectorul 3 al Capitalei

VIDEO Incendiu puternic la o fabrică din sectorul 3 al Capitalei

 

”Incendiu major produs în Bucureşti, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitaţi zona şi eliberaţi căile de circulaţie pentru a permite accesul mijloacelor de intervenţie” – este mesajul transmis de ISUBIF.

Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, incendiul s-ar fi produs la un bazin, posibil cu zinc, şi până în acest moment nu există persoane rănite.

“Incendiul s-a extins la nivelul acoperişului halei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp, construcţie P+1. Se acţionează pentru localizare”, precizează ISUBIF.

Pompierii ISU București-Ilfov au anunțat, în urmă cu scurt timp, că, la fabrica din București, acolo unde a izbucnit un incendiu, există pericolul unei explozii.

“Din evaluarea facuta la fata locului, rezulta ca este pericol de explozie. Nu se cunosc cu exactitate toate substantele existente in bazin”, precizează ISU.

 In bazin se afla acid clorhidric diluat, nu sunt posibilitati de propagare, se actioneaza pentru protectia vecinatatilor.

 
 La intervenție au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, unul CBRN și două echipaje SMURD.

Cele mai citite

Derby fără miză în Giulești. Rapid, victorie de consolare cu FCSB

Rapid s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața campioanei FCSB, în ultimul meci din acest sezon al Ligii 1. Partida...

Robert Păiuşi, primarul PSD din Gorj care a lovit cu mașina o femeie și apoi a fugit de la locul accidentului, era drogat

Primarul PSD al comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce a acroşat, duminică, cu oglinda laterală a autoturismului o femeie...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă