12 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiArmele cu care a fost împuşcat patronul unei case de schimb valutar...

Armele cu care a fost împuşcat patronul unei case de schimb valutar din Focşani au fost găsite

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, s-ar fi găsit o puşcă de calibrul 9 mm şi un pistol de calibrul 5,6 mm, după ce unul dintre suspecţi le-ar fi indicat locul unde au aruncat armele crimei. Acestea au fost găsite pe un câmp, aproape de DN 2 (E 85).

Cei trei suspecţi în cazul omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Instanţa a emis mandate de arestare preventivă, doi dintre ei sunt acuzaţi de omor calificat şi alte infracţiuni, iar cel de-al treilea de tentativă la toate aceste fapte.

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar din Focşani, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean care duce spre comuna Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină, unde anchetatorii au găsit o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Luni, trei presupuşi criminali au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din ţară. Doi  dintre suspecţi au fost eliberaţi recent în baza legii recursului compensatoriu. Unul dintre ei fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic şi consum ilicit de droguri. Celălalt a fost eliberat condiţionat în 2016, după o condamnare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei trei bărbaţi suspectaţi au plănuit de la începutul anului să-l jefuiască pe patronul unei case de schimb valutar din Focşani, urmărindu-i zilnic traseul şi aflându-i în detaliu programul, susţin procurorii din Vrancea. Ei au modificat o maşină cu care au lovit autoturismul bărbatului şi apoi l-au împuşcat, fără a reuşi să mai fure banii, întrucât victima s-a blocat în maşină.

Cele mai citite

Droguri și curier. Rețeta perfectă pentru o “pizza vegetariană”

Traficanții de droguri vin cu noi idei. Droguri livrate prin curier. Este noua idee a unui traficant din București. Bărbatul livra canabis, cocaină și ecstasy...

Halele Obor, redeschise parțial. FOTO

Halele Obor au fost redeschise, parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate, zilele trecute, de către inspectorii de la protecţia consumatorilor, a anunţat Autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă