14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăTarom va opera curse din Bucureşti spre Geneva şi Moscova

Tarom va opera curse din Bucureşti spre Geneva şi Moscova

Compania TAROM introduce din luna noiembrie o nouă cursă pe ruta Bucureşti-Geneva-Bucureşti, la preţuri începând de la 99 euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse.

„TAROM este singura companie aeriană care operează zboruri directe Bucureşti-Geneva, ce au incluse în preţul biletelor de avion un bagaj de cală de 23 de kg, plus un bagaj de mână de 10 kg, servicii de catering şi servicii de check-in, fără ca pasagerii să fie nevoiţi să plătească taxe suplimentare. De asemenea, pe durata orarului de iarnă, transportul echipamentului de schi, având greutatea maximă de 23 de kg, este gratuit. Această cursă a fost deschisă la cererea pasagerilor şi de aceea doresc să le mulţumesc că aleg servicii de calitate şi să-i asigur şi de acum încolo de tot suportul TAROM. Acesta este şi motivul pentru care preţul de la care pornesc tarifele pe acestă rută este atât de mic”, a declarat Christian Heinzmann, CEO and Accountable Manager.

Zborurile pe ruta Bucureşti-Geneva-Bucureşti vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână, marţi şi sâmbătă.

Din primăvara anului viitor, TAROM va opera şi pe ruta Bucureşti-Moscova, a declarat marţi la conferinţa Mediafax Talks about Aviation George Marin, vicepreşedintele business strategy al TAROM. În ceea ce priveşte rutele interne, operatorul aerian naţional va deschide în vara anului viitor o cursă pe ruta Iaşi-Timişoara.

 

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă