18.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPrimul târg imobiliar virtual

Primul târg imobiliar virtual

Luni, 21 iunie 2010, ora 10.00, s-a deschis oficial ImoSfera, primul târg imobiliar virtual din România. Acesta se desfăşoară exclusiv online, în săptămâna 21 iunie-27 iunie, la adresa: www.imosfera.ro. Pe lista finală a primei ediţii figurează 32 de expozanţi, în majoritate dezvoltatori imobiliari, care prezintă 32 de ansambluri rezidenţiale din opt oraşe mari ale României.

La Imosfera poate veni oricine, dezvoltatorii care s-au înscris promovează apartamente în toată ţara: Bucu­reşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Bacău şi Timişoara. Vizitatorii pot să analizeze atent ofertele şi chiar să stea de vorbă cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari din fiecare stand online. Pentru că Imosfera este primul târg imobiliar care beneficiază de o platform[ de chat adaptată, respectiv de posibilitatea de a măsura în timp real indicatori de: număr vizitatori stand, perioada petrecută în stand, timp vizualizare materiale promoţionale, timp petrecut în conversaţie, număr contacte directe. În plus, toate conversaţiile sunt salvate în arhivă, împreună cu datele de contact şi preferinţele vizitatorului. „Deşi la început părea să aibă toate ingredientele unui proiect fantezist, să nu uităm că în România există aproximativ  opt milioane de utilizatori de internet, mulţi dintre ei fiind relativ tineri, deci cu o nevoie imobiliară pronunţată, ImoSfera s-a concretizat într-un proiect inovator şi practic – datorită mediului online în care se desfăşoară care garantează un acces facil.”, declară reprezentanţii Imosfera.

Proiecte imobiliare pentru toată ţara
Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte în cadrul ImoSfera se numără: Adama, Impact, Gabi’s Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Roşu, Arh Ventures, Selina Invest şi Mega Construcţii. De asemenea, agenţiile Grup de Lux din Cluj-Napoca, Inedit imobiliare din Braşov, respectiv Apulum 94 şi Green Angels din Bucureşti vor expune proiecte rezidenţiale la prima ediţie a târgului virtual.  

Scopul Imosfera: ofertele atractive
„Ne bucură reacţia pozitivă a expozanţilor şi mai ales faptul că au înţeles să vină cu oferte atractive pe toată perioada târgului”, explică Adrian Erimescu, organizatorul proiectului.
În ImoSfera pot fi găsite oferte interesante: case şi vile finisate de la 700 euro/mp, respectiv la roşu la preţuri de 380 euro/mp, adică vile cu preţuri de până în 100.000 euro; terenuri cu preţuri pornind de la 8 euro/mp; reduceri de până la 16.000 euro la apartamente; finanţări avantajoase cu avansuri care pornesc de la doar 8.500 euro pentru garsoniere şi merg până la 15.500 euro pentru apar­tamentele cu trei camere; curte, loc de parcare sau garaj, respectiv boxe ca bonusuri.
Avantajul conceptului este dublu: expozantul beneficiază de un mod de promovare inedit cu o certă valoare adăugată, ceea ce îi permite să obţină o expunere ridicată la costuri avantajoase. Iar vizitatorul poate avea un acces facil la ofertele prezentate, indiferent de locul în care se află, singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească fiind conexiunea la internet.

Cele mai citite

Armata ucraineană: Ucraina a distrus radarele sistemelor ruseşti S-300, S-400 în Crimeea ocupată

Forţele ucrainene au distrus două radare ale sistemelor de apărare aeriană S-300 şi S-400 în mai multe zone din Crimeea ocupată în noaptea de...

Alertă la RAR. Oamenii baronului Iulian Dumitrescu „Lamborghini” sunt în… aer

Pierderea alegerilor pentru șefia Consiliului Județean Prahova de către baronul PNL Lamborghini, Iulian Dumitrescu, a generat o panică fără precedent în rândul unor...

Surpriză pe piața transferurilor din Liga 1! Cătălin Cîrjan a semnat cu Dinamo

După ce sezonul trecut a evoluat pentru Rapid, mijlocașul Cătălin Cîrjan a schimbat taberele, iar astăzi a parafat un contract valabil pe trei sezoane...
Ultima oră
Pe aceeași temă