12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPonta: Guvernul nu a tăiat niciun leu din bugetul CNADNR

Ponta: Guvernul nu a tăiat niciun leu din bugetul CNADNR

Premierul Victor Ponta a declarat luni, după întâlnirile cu constructorii de drumuri, că Guvernul nu va mai accepta lucrări neacoperite de buget, precizând că actualul cabinet nu a tăiat niciun leu din bugetul CNADNR, dar foştii miniştri au demarat lucrări fără să existe banii necesari pentru acestea, potrivit b1.ro.

„Guvernul pe care îl conduc nu a tăiat niciun leu din bugetul CNADNR, foştii miniştri ai Transporturilor au comandat practic lucrări pentru care nu existau bani în buget. Mergeau pe principiul faceţi drumuri şi vedem când avem banii să vi-i dăm. Există datorii în total de 1,3 miliarde de lei pentru lucrări, pentru care Guvernul actual şi cel din 2013 va trebui să le plătească”, a declarat Ponta.

Premierul a declarat că a mai discutat cu constructorii de drumuri şi despre un alt tip de control al calităţii, despre modul în care se desfăşoară accesarea fondurilor pentru drumuri, despre o eşalonare a acestei datorii înregistrate din partea Guvernului şi despre o bugetare multianuală prevăzută pentru 2013-2016.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă