15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăEfectele insolventelor si falimentelor asupra economiei

Efectele insolventelor si falimentelor asupra economiei

Evenimentul işi propune sa analizeze evolutia companiilor romanesti in criza din perspectiva sistemului financiar-bancar, evolutia insolventelor si falimentelor prin prisma practicienilor in insolventa si caselor de avocatura specializate, a firmelor de recuperare de creante, precum si schimbarile necesare pentru cresterea gradului de recuperare a creantelor si insanatosirea firmelor debitoare. 

                                                                                                                                                        Pentru a dezbate aspectele procedurale si legale dar si perspectivele bancare si statisticile si previziunile firmelor de recuperare de creante, la eveniment vor participa specialisti de top ai companiilor romanesti si internationale, reprezentanti ai bancilor comerciale, reprezentanti ai IFN-urilor, societatilor de colectare a creantelor, institutilor financiare, companiilor specializate in insolventa si reorganizate, fondurilor de private equity, specialisti in probleme juridice, oameni de afaceri, presa economica si financiara.

Printre speakerii confirmati se numara:

Arin Stănescu, Presedinte, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR)

Mirela Iovu, Vicepreşedinte, CEC Bank

Cristian Nicolae Pârvan, Secretar General, Asociatia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR)

Andrei Cionca, Avocat asociat, Casa de Insolvenţă Transilvania

Elena Cosma, Partener, Zamfirescu, Racoţi, Predoiu Insolvency

Stan Tirnoveanu, Managing Partner, Zamfirescu, Racoţi, Predoiu Insolvency

Norela Leculete, Credit Risk Consultant, ICAP Romania.

Conferinta “Efectele Insolventelor si falimentelor asupra economiei”, va avea loc la Bucuresti, Hotel InterContinental, pe data de 27 septembrie 2012.

Evenimentul este organizat cu sprijinul : ARB

Parteneri: Casa de insolventa Transilvania, Societatea Civila de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Zamfirescu Racoti Predoiu

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Wall-Street, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Ziarul de Business, Media IQ, B2B, Promo Afaceri.

Despre Medien Conferences

Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro,), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.roconferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita

Project Executive

Medien Conferences

Phone: + 40 372 125 239

Mobile: + 40 726 153 997

Fax: + 40 212 028 269

Cele mai citite

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...
Ultima oră
Pe aceeași temă