23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCâştigă unul din cele 10 certificate energetice, puse la bătaie de Romanialibera.ro...

Câştigă unul din cele 10 certificate energetice, puse la bătaie de Romanialibera.ro la TNI!

Romanialibera.ro îţi dǎ şansa sǎ faci gratis certificarea energetică a locuinţei tale. Participă la tombola desfăşurată pe perioada Târgului Naţional Imobiliar (TNI), de astăzi, joi 26 mai ora 10,00 până duminică 29 mai, ora 16,00.

Completeazǎ formularul pus la dispoziţie de organizatori în cadrul târgului imobiliar de la Palatul Parlamentului, sala Unirea  şi poţi câştiga un voucher pentru obţinerea certificatului de performanţǎ energeticǎ al locuinţei tale. La concurs pot lua parte persoanele care deţin o locuinţǎ a cǎrei suprafaţǎ nu depǎşeşte 100 mp şi care este situatǎ în Bucureşti.

Taloanele completate se depun în urna din standul România liberă. Numele câştigǎtorilor vor fi anunţate pe www.imobiliare.romanialibera.ro pe data de 6 iunie.

 Cele zece certificate energetice puse la bătaie ca premiu sunt oferite de Vitastal Consulting, Bucureşti, str Matei Voivod 1102, sector 2, telefon/fax: 021.252.42.95.

Aflaţi mai multe informaţii despre CE ESTE UN CERTIFICAT ENERGETIC, CÂND AVEM NEVOIE DE EL ŞI CUM SE OBŢINE prin intermediul site-ul www.casamea.ro.

 84 de expozanţi, 15.000 oferte imobiliare,

premii şi surprize pentru vizitatori

 Cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari si cele mai active agenţii imobiliare sunt în perioada 26-29 MAI la Palatul Parlamentiului, Sala Unirea pregătiţi să întâmpine, în cadrul Târgului Naţional Imobiliar (TNI), potenţialii clienţi cu oferte speciale, discounturi avantajoase şi bonusuri consistente.

 Vizitatorii norocoşi se pot alege în acest weekend şi cu un teren gratis, oferit ca premiu la tombola organizată de Casa Mihnea, unul dintre expozanţi.

 Accesul către Târgul Naţional Imobiliar (TNI) se realizează din Calea 13 Septembrie, intrarea spre Sala Unirea, iar expoziţia poate fi vizitata de joi până sâmbătă între orele: 10.00- 19.00, iar duminică între orele 10.00- 16.00.

 

 

Cele mai citite

Gazprom, pe pierdere, după 25 de ani

Guvernul de la Moscova a dat instrucţiuni Gazprom să nu plătească dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...
Ultima oră
Pe aceeași temă