12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCASE DE VACANŢĂ: Cât te costă să închiriezi o vilă pe...

CASE DE VACANŢĂ: Cât te costă să închiriezi o vilă pe Coasta de Azur cu discount

În plin sezon estival, pe Coasta de Azur sunt puţine proprietăţi libere la închiriere, până la sfârşitul lui august. Cele pe care proprietarii nu au reuşit să le închirieze din timp, acum sunt pe piaţă cu discount.

Tarifele, atenţie, pe săptămână variază între 1.300 euro, pentru locuinţe situate în localităţi apropiate zonei de litoral şi 23.500 euro, pentru reşedinţe situate lângă mare în staţiuni vedetă, precum Saint Tropez, Cannes sau Nisa.

Vila din imagine se află în Saint Tropez, o zonă exclusivistă, unde se găsesc cele mai bine cotate plaje mondene din lume şi este disponibilă de pe 16 iulie.  Proprietarul cere între 6.000 euro şi 9.850 euro pe săptămână şi acesta este un tarif de last minutes, cu reducere, pentru că anul viitor, în lunile iunie şi iulie proprietarul şi-a propus să obţină 12.000-13.000 euro pe săptămână.  Pentru perioade mai mari de o săptămână, se oferă reducere şi mai mare la tarif. O condiţie impusă de proprietar este ca intrarea – ziua de începere a sejurului să se facă duminica.

Proprietatea are un teren de 3.500 mp, care asigură intimitate şi celor mai pretenţioşi chiriaşi. Ambianţa de vacanţă este completată de o grădină mediteraneană, în terase, un teren de tenis, o piscină şi un jacuzzi în aer liber.

Zona de living are o suprafaţă totală de 350 mp, fiind dispusă pe două nivele, cu terase generoase, de unde se vede marea şi staţiunea Saint Tropez. În total, reşedinţa de vacanţă dispune de şase dormitoare uriaşe tip apartament, complet mobilate şi utilate cu aparatură electronică de ultimă generaţie. Şi pentru că vara e fierbinte la Saint Tropez, toate spaţiile interioare au asigurat aerul condiţionat.

În Saint Tropez sunt de închiriat vile şi mult mai scumpe, care ajung la 23.500 euro pe săptămână.

Ca alternativă mai puteţi găsi câteva zeci de vile de închiriat, în anunţurile imobiliare din revistele de specialitate şi de pe Internet. De exemplu, la circa 1.300 euro pe săptămână se poate închiria o vilă cu patru dormitoare, complet utilată, în localitatea Les Ormeaux, Grasse, situate la 20 minute de mers cu maşina de Cannes. În acealaşi buget se înscriu proprietăţi similare, în alte localităţi apropiate, paralele cu zona de litoral şi la 15-20 minute distanţă de Nisa, Saint Tropez şi Cannes.  

La 2.500-3.000 euro pe săptămână deja se pot închiria locuinţe spaţioase, cu mai mult de patru dormitoare situate lângă mare, însă în localităţile de rang doi, altele decât Cannes, Nisa sau Saint Tropez.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă