13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăCard special pentru cainii rosii

Card special pentru cainii rosii

Oferta Emporiki Bank include un card de debit pentru fanii echipei Dinamo. Personalizarea nu merge mai departe de culorile alb-rosu in care este desenat cardul.

Banca a sponzorizat echipa de fotbal si s-a gandit sa agate o nisa de piata si pentru cardurile sale de debit. Din pacate, nu ofera nimic in plus fanilor echipei care ar fi tentati sa isi faca un astfel de card. Sub brandul Maestro Dinamo, cardul are avantajul de a putea fi utilizat la tranzactii comerciale atat in tara, cat si in strainatate unde este afisata sigla Mastercard, asa cum de altfel permit si majoritatea cardurilor de debit din Romania. Nu exista o dobanda care sa faca cu ochiul pentru economiile pastrate pe card precum la ING sau Libra Bank (e vorba de clasicul randament de cont curent), nici facilitati suplimentare la alimentare (depuneri de numerar sau transfer bancar la oricare din sucursalele bancii, nu si prin internet banking). Exista o singura optiune de plata a facturilor (Romtelecom). Fiind un card "cobranded", ne-am fi asteptat macar la reduceri in magazinele de suveniruri pentru fanii clubului, dar site-ul bancii nu pomeneste nimic de asta. Exista posibilitatea unui overdraft modest (echivalentul unui salariu), probabil suficient pentru fumigene si petarde la meciurile din deplasare.
De la ATM-urile bancii se pot obtine mini extrasuri de cont cu ultimele 10 tranzactii, contra unui comison de 0,5 lei. Pe card trebuie mentinut un sold minim de 5 lei (5 euro/ dolari), iar limita maxima pentru retragerile zilnice este de 1500 lei (echivalent euro/dolari).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă