19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalTrupe internaționale cunoscute, pe scena ARTmania Vampires’ Den

Trupe internaționale cunoscute, pe scena ARTmania Vampires’ Den

Cea de-a noua ediție a Festivalului ARTmania, ce se va desfășura în perioada 4-10 august, la Sibiu, va include patru scene amplasate în Piața Sfatului, curtea Palatului Brukenthal Sibiu, grădina Muzeului de Istorie și în interiorul Complexului Balanța. 

Scena principală, construită în cadrul Complexului Balanța sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“ va găzdui în weekend concerte ale unor cunoscute trupe internaționale: Therion, Eluveitie (Elveția), Rîul Doamnei (Italia), Shattered Hope (Germania), Wartime (Bulgaria), Tiarra (Buc), Hathor (Est), Prohod (SB), QuantiQ (Vest).

Vampires’ Den, parte a celei de-a IX-a ediţii ARTmania Festival, oferă abonaților alături de concertele consacrate, proiecţii video și spații de lectură, board games, tarot, make-up în spiritul evenimentului și tatuaje. În Vampires’ Den fiecare noapte se prelungește cu un after-party monstruos. Într-un spirit contemporan, Vampires’ Den deține o parcare pentru biciclete, safe boxes, un container „lost and found” şi toate facilităţile sanitare necesare.

Complexul Balanţa Sibiu este situat la aproximativ 1,5 km distanţa de Piaţa Mare şi foarte aproape de gară, fiind dotat cu un sistem de ventilație performant, zonă destinată producției faimoaselor Cântare Balanța. 

Pentru „ARTmania Vampires’ Den“ vor fi disponibile în avans exclusiv abonamente în rețelele Diverta, Germanos, MyTicket.ro, Eventim.ro, la sediul ARTmania din București sau online pe shop.artmania.ro la prețul de 180 lei. Bilete de acces pe zi vor fi disponibile în zilele de festival. Publicul de peste hotare își poate achiziționa abonamente online pe shop.artmania.ro. Evenimentele organizate în spațiile Muzeului Național Brukenthal și Muzeului de Istorie sunt organizate cu bilete și abonamente separate. În Piața Mare accesul va fi gratuit.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă