17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăInternaționalŞerban Huidu îl acuză de ipocrizie pe Mircea Badea. Acesta răspunde: Huidu...

Şerban Huidu îl acuză de ipocrizie pe Mircea Badea. Acesta răspunde: Huidu are fantasme de om diliu

Cârcotaşul Şerban Huidu a comentat intrarea lui Teo Trandafir în cursă politică pentru un loc de deputat cu o oarecare rezervare, recomandându-i fostei sale colege de la Prima TV să “o ia şi pe Tanţa la bufetul Parlamentului”.

Comentariul său se îndreaptă – aşa cum era de aşteptat – spre “rivalul” de la Antene, Mircea Badea, despre care scrie că se află într-o poziţie ingrată.

“El, pentru care Băsescu e aşa un fel de verde de Paris, trebuie să se obişnuiască cu gândul că tovarăşa sa de-o viaţă va intra în structura subordonată marinarului”, scrie Şerban Huidu pe blog, consultat de vedeta.ro.

Spre finalul postării sale de pe blog, Huidu îl acuză pe Badea de ipocrizie: “Şi acum să facem un exerciţiu de imaginaţie, care să vă arate cam cât de ipocrit e Mircică. Să prespunem că în loc de Teo, Şerban Huidu se înscria pe lista candidaţilor din partea PDL.(vă asigur că asta nu o să se întâmple niciodată!). Vă daţi seama cam câte spume şi injurii curgeau la vale din guriţa presei slobodă şi plină de “indignare”?!?!?”

Mircea Badea a răspuns prompt acuzaţiilor venite din partea lui Şerban Huidu şi a spus din nou despre Cârcotaş că este “exagerat de prost”.

Huidu scrisese despre Badea că este ipocrit, deoarece dacă s-ar fi înscris el în PDL şi nu Teo Trandafir l-ar fi făcut praf. Mircea Badea i-a dat dreptate din acest punct de vedere, însă i-a explicat şi de ce l-ar fi tocat mărunt.

“El îl pupă pe Băsescu mai la fereală. El are fantasme pentru că e complexat. Nu îi ajunge statutul de clovn la televizor, cu femei care dansează pe masă şi poante de autobază. El vrea să fie jurnalist, vrea să traseze linii în gândirea colectivă, are fantasme d-alea de om diliu. (…) Băi, ciumpalacule, diferenţa uriaşa de poziţionare dintre tine şi Teo este foarte simplă: Teo nu a avut niciun fel de legătură cu politica, nu s-a băgat în niciun fel, nu a avut nicio intersecţie cu acest gen de activitate. Cu alte cuvinte, decizia ei de acum nu contrazice niciun comportament anterior.

Că acuma ea a decis să între în treaba asta, eu cred că e o greşeală, aşa cred eu. Tu, măi papagalule, însă, dacă ai fi dat arama pe faţă şi te-ai fi înscris la PDL, sigur că te-aş fi mărunţit, pentru că tu vii după ce te dai rotund, te duci la Realitatea TV în talk-show-uri, faci pe deontologul, pe jurnalistul, pe preocupatul. (…) Asta nu mă face pe mine ipocrit, ci te face pe ţine exagerat de prost. Bine, pa!”, i-a transmis Mircea Badea lui Şerban Huidu în timpul emisiunii ”În gură presei” de la Antena 3.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...

Roberta Metsola: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare, potrivit actualitate.org. Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni:...

SUA avertizează Raiffeisen Bank că îi taie accesul la sistemul financiar american din cauza legăturilor cu Rusia

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, în scris, de Trezoreria SUA că accesul său la sistemul financiar american ar putea fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă