26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăInternaționalPreședintele Trump va accepta rezultatul alegerilor din noiembrie, anunță Casa Albă

Președintele Trump va accepta rezultatul alegerilor din noiembrie, anunță Casa Albă

Casa Albă a anunţat, joi, că președintele în funcție, Donald Trump, va accepta rezultatul alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2020, alegeri pe care, potrivit unor sondaje, le va pierde.

„Preşedintele va accepta rezultatele unor alegeri libere şi corecte. Va accepta voinţa poporului Statelor Unite”, a subliniat secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, răspunzând la întrebările jurnaliştilor.

Aceștia îi ceruseră explicații cu privire la declarațiile făcute cu o zi înainte de președintele Trump, care insistase că votul prin corespondență poate fi fraudat și refuzase să răspundă dacă va accepta o alternanță pașnică între cele două principale partide din SUA – Republican și Democrat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă