17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalLionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

Messi, care în iunie va împlini vârsta de 37 de ani, a disputat patru meciuri în această lună şi înscris şase goluri, oferind în acelaşi timp patru pase decisive.

Inter Miami a marcat 12 goluri luna trecută, iar la zece dintre acestea Messi a avut o contribuţie.

Messi are în total 9 goluri marcat în acest sezon, fiind golgheterul la zi în Major League Soccer. El este al doilea de la Inter Miami care primeşte această distincţie, după ce atacantul uruguayan Luis Suarez a obţinut trofeul pentru luna martie.

Echipa din Florida conduce în Conferinţa de Est, cu 21 de punct din 11 partide, iar sâmbătă o va înfrunta pe New York Red Bulls, care se află pe locul al treilea, cu 17 puncte (10 jocuri).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă