19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternațional„Pianul Călător” la Sala Radio din Bucureşti

„Pianul Călător” la Sala Radio din Bucureşti

Horia Mihail va susţine un recital la Sala Radio din Bucureşti, vineri, 15 aprilie, de la ora 19.00, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă. 
 Va fi cel de-al şaptelea recital din cadrul turneului „Pianul călător”, care marchează deopotrivă mijlocul turneului demarat la 1 aprilie şi începutul călătoriei propriu-zise a pianului.
 
 Instrumentul pe care se va cânta în cadrul recitalului de la Sala Radio nu este cel care îl va însoţi pe Horia Mihail în următoarele cinci oraşe, deşi acesta se va afla şi el la Radio, de unde va porni pe drumul spre Mediaş în dimineaţa de 17 aprilie.
 
 Pianul călător a fost retras din stagiunea concertistica a Sălii Radio în urmă cu mai mult timp, din cauza uzurii. În urma recondiţionării, pianul va intra din nou în lumina reflectoarelor şi va aduce muzică în oraşe care nu beneficiază de instrumente performanţe. Pianul călător va ajunge la Mediaş, destinaţia sa finală, pe 21 aprilie, unde va fi dat în folosinţă comunităţii locale de către Societatea Romană de Radiodifuziune. Până acolo, însă, se va opri la Hunedoara pe 17 aprilie, Deva pe 18 aprilie, Albă Iulia pe 19 aprilie şi Dumbrăveni pe 20 aprilie, pentru câte un recital.
 
 Proiectul „Pianul călător” este organizat de Radio România Cultural şi Asociaţia Culturală Accendo.
  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă