19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăInternaționalMuse și Iron Maiden, capete de afiș la festivalul Rock The City

Muse și Iron Maiden, capete de afiș la festivalul Rock The City

Trupele Muse și Iron Maiden sunt capetele de afiș ale ediției din acest an a festivalului Rock The City. Festivalul, care a ajuns la a șaptea ediție, se va desfășura între 29-30 iulie, în Piața Constituției din Capitală.

Trupa Muse va concerta în prima zi a festivalului, iar prețurile biletelor sunt între 162 și 357 lei. Pe noul lor album, “Drones”, Bellamy (chitară, voce), Christopher Wolstenholme (bass) și bateristul Dominic Howard își arată din nou clasa și măiestria compozițională. 

Drones este un album concept, care spune povestea protagonistului, într-un mod deosebit, prin relatarea diverselor stări pe care acesta le experimentează – de la abandon și pierderea speranței la îndoctrinarea de către sistem ca dronă umană.

Trupa Iron Maiden va concerta în a doua zi a festivalului, iar biletele costă între 146 și 292 lei. Celebrul grup britanic va susține la București unul dintre ultimele show-uri din turneul „The Book Of Souls 2016”, turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovând cel mai recent album lansat, cu același nume. Albumul a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de țări.

Fear Of The Dark, The Trooper, Powerslave, The Number Of The Beast și Wasted Years, precum și hit-uri emblematice ale trupei din anii ’80 si ’90, vor face parte din set list, împreună cu melodii de pe noul lor album de studio “The Book Of Souls”.

Producția evenimentului va fi o premieră pentru România, scena măsurând 20 de metri lungime, 15 metri adâncime și 18 metri înăltime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent.

Biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro:

Cele mai citite

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Marcel Ciolacu despre altercația dintre Florin Roman și Dan Vîlceanu: E de cascadorii râsului

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, în cadrul conferinței de presă de la Ankara, despre bătaia din Parlament între doi foști miniștri PNL, Florin...

Veste bună pentru iubitorii de animale de companie! Târg de adopții organizat de ASPA la Arena Națională

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) organizează un târg de adopţii de animale de companie, pe 26 mai, la Arena Naţională. Astfel, cei care...
Ultima oră
Pe aceeași temă