12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInternaționalMastile lui Johnny Depp: cele mai interesante roluri ale famiosului actor

Mastile lui Johnny Depp: cele mai interesante roluri ale famiosului actor

Cred ca nimeni nu poate sa nege faptul ca Johnny Depp este unul din cei mai frumosi barbati de la Hollywood…si nu numai. Cu toate acestea, Dl Depp nu se limiteaza la trasaturile sale frumoase cand vine vorba sa arate ce poate. Johnny a jucat de-a lungul timpului unele din cele mai provocatoare roluri din cinematografia contemporana.

Proteic, cand tragic, cand comic, Johnny Deep este un adevarat cameleon. Iata cateva din rolurile epice care au dat forma carierei unuia din cei mai interesanti actori de la Hollywood.

Plangaciosul

In anii 90, cand Johnny avea doar 27 de ani, a acceptat rolul pentru “Cry-Baby”, un film regizat de John Waters. Rolul inedit pe care l-a interpretat John in aceasta productie semi-musical l-a scos din cliseul idolului adolescentelor, instituit prin prestatiile sale in “21 Jump Street”.

Ah, Edward!…nu, nu Cullen

Tot in anii 90, Johnny face rolul din “Edward Scissorhands”, cunoscut drept unul din cele mai reusite filme ale actorului. Este si inceputul unei prietenii frumoase: Tim Burton, regizorul productiei se va “indragosti” de Johnny si il va chema mereu sa faca filme fabuloase impreuna.

Edward 2, dar de data asta Wood

In 1994, urmeaza o alta colaborare cu Burton, de data aceasta pentru filmul “Ed Wood”, in care Johnny joaca rolul unui regizor de filme-cult, pe numele sau Edward Wood. Cunoscut pentru faptul ca l-a scos din pensie pe excentricul Bella Lugosi, actorul care l-a jucat ani in sir pe Dracula si a ajuns, din cauza alcoolismului, sa se confunde cu personajul, Ed Wood a regizat “Plan 9 From Outer Space”, un clasic al genului “cult-horror”.

Citeste mai multe si vezi poze pe www.modista.ro 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă