19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternațional„Loverboy", un nou film semnat de Cătălin Mitulescu

„Loverboy”, un nou film semnat de Cătălin Mitulescu

Zilele acestea a debutat producţia celui de-al doilea film al regizorului Cătălin Mitulescu, „Loverboy” (după scenariul intitulat anterior „Un balon în formă de inimă”), avându-i în rolurile principale pe actorii George Piştereanu şi Ada Condeescu, anunţă Strada Film.

Filmul spune povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani din Hârşova care cucereşte fete, le face să se îndrăgostească de el şi le plasează mai departe unei reţele din Constanţa. Pentru poliţistii de la trafic de persoane, această tehnică de racolare se numeşte metoda prin îndrăgostire, iar cei ce o practică sunt denumiţi loverboys.
Luca se plimbă cu scuterul prin câmpiile arse de soare, are grijă de bunicul său şi agaţă fete prin satele sărace de lângă Dunăre. Viaţa lui se schimbă în momentul în care se îndrăgosteşte de Veli. Luca pare hotărât să renunţe la tot ceea ce făcea până acum pentru a rămâne cu ea. O plângere depusă împotriva lui de o fosta iubită şi presiunea din partea şefului îl forţează să facă o alegere: să renunţe sau nu la Veli.
Alături de George şi Ada, actorii principali din filmul de debut al lui Florin Şerban, „Eu când vreu să fluier, fluier”, joacă Bogdan Dumitrache, Clara Vodă, Coca Bloss, Ion Besoiu, Remus Mărgineanu şi Alexandru Mititelu (Finu din „Eu când vreau să fluier, fluier”) şi mulţi alţi actori neprofesionişti, într-o distribuţie de peste 30 de personaje.
Filmările au loc în 15 locaţii din Constanţa şi împrejurimi şi se vor încheia la jumătatea lunii noiembrie, urmând ca „Loverboy” să fie lansat în cinematografe anul viitor.
Cătălin Mitulescu şi-a făcut debutul regizoral în anul 2006 cu lung metrajul „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”. Filmul a câştigat Premiul Un certain regard pentru cea mai bună interpretare feminină la Festivalul de la Cannes în 2006 (Dorotheea Petre).
Strada Film a fost înfiinţată în anul 2004 de către regizorul Cătălin Mitulescu şi are în palmares lung metrajele „Ryna”, „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” şi „Eu când vreau să fluier, fluier”.
„Loverboy” este o co-producţie România – Suedia – Franţa – Serbia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă