Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ofițer britanic, călare, rănit

Londra: Ofițer aruncat de pe cal în urma agresiunii protestatarilor Black Lives Matter

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Actualizat: 07.06.2020 - 02:08

Un ofițer este rănit în timp ce o bicicletă este aruncată pe calul poliției în confruntări la protestele Black Lives Matter din Londra - după ce zeci de mii de protestatari pașnici s-au adunat în ciuda pledoariilor pentru distanțarea socială

Conflictele au izbucnit la protestele Black Lives Matter din Londra unde au fost aruncate torțe înspre poliție - după ce zeci de mii de protestatari s-au înghesuit în Piața Parlamentului, în ciuda faptului că Priti Patel, Secretarul de Interne, i-a îndemnat să stea departe pentru a evita pericolul Covid al mulțimilor mari.
În ciuda majorității protestelor rămase pașnice pe parcursul zilei, de azi, violențe au izbucnit pe Whitehall la ora 19:00, după ce zeci de mii de protestatari s-au adunat în capitală pentru a se opune rasismului și a cere dreptate pentru George Floyd.
Un bărbat a aruncat o bicicletă într- un cal de poliție, ofițerul feminin care îl călărea a fost trântită într-un semafor și a căzut din șaua ei rănindu-se și fiind aparent inconștientă. Calul a continuat să fugă prin Whitehall unde a lovit o femeie protestatară înainte de a fi ținut sub control.
Poliția metropolitană a declarat în această seară: „Ofițerul este în prezent în spital, primește tratament pentru rănile sale care nu îi pun viața în pericol. Ofițerul a căzut de pe calul ei și examinăm circumstanțele complete ale evenimentului. Au adăugat că astăzi au fost făcute 14 arestări și 23 de ofițeri au fost răniți.”Inciden

Comentarii