Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ierusalim

Guvernul Israelului vrea să reintroducă restricții la nivel național din cauza coronavirusului

Premierul Benjamin Netanyahu a avertizat că ar putea fi necesară înăsprirea măsurilor pentru a contracara răspândirea coronavirusului în Israel.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2020 - 20:09

"Suntem în mijlocul unei noi creșteri puternice a coronavirusului care se amplifică şi se propagă atât în lume, cât şi aici", a declarat premierul Netanyahu, duminică, într-o reuniune a cabinetului său.

Guvernul statului Israel se va reuni din nou luni pentru a discuta reimpunerea restricţiilor, la scară națională, pentru a contracara pandemia de coronavirus.

Până în prezent, statul Israel a raportat circa 30.000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, inclusiv 330 de decese.

Guvernul Israelului susține, pe de altă parte, că o parte dintre aceste cazuri se înregistrează în teritoriile palestiniene, care au o anumită autonomie față de statul israelian.

Comentarii