11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleCare sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este esențial să respecte cele mai înalte standarde de confort și să aibă grijă chiar și de cel mai mic detaliu, urmând cele mai recente tendințe în materie de amenajare și încercând să transmită o senzație maximă de bunăstare și sentiment „de acasă”. 

Băile de hotel moderne și luxoase, asemenea băilor de acasă, trebuie să fie descrise de caracter. Sunt spații care trebuie să ofere valoare.

5 tendințe în amenajare băilor din hoteluri

Designul și amenajarea băilor de hotel sunt factori cheie care contribuie la experiența generală a turiștilor. Astfel, tendințele în materie de decorare a băilor de hotel se concentrează pe crearea unor spații cât mai confortabile, funcționale și durabile. 

Culori interesante

O caracteristică de care trebuie să ținem cont în băile moderne ale hotelurilor este că, datorită dimensiunilor lor, putem folosi tendințe mai îndrăznețe decât în orice altă încăpere. Combinația de gresie de format mic și culori diferite adaugă viață și prospețime oricărei încăperi.

Combinațiile de culori și finisajele cu efect ultra-lucios sunt unele dintre cele mai apreciate tendințe. Mixul perfect de culoare și luminozitate aduce liniște și armonie în acest spațiu.

Elemente de cameră de zi la baie 

Dacă vrei să urmezi ultimele noutăți în materie de băi moderne de hotel, adăugarea în acest spațiu a unor elemente specifice camerelor de zi va fi cel mai bun partener al tău. Covoarele, scaunele sau tablourile pot contribui la decorarea băii de hotel, creând un mediu primitor.

Lămpi decorative

Cum scaunele și tablourile sunt în tendințe în decorarea băilor de hotel, lămpile decorative suspendate sau aplicele sunt potrivite pentru acest tip de camere. 

Varietatea mare de modele care există în materie de lămpi și aplice le face adaptabile la orice stil decorativ, motiv pentru care sunt ideale pentru a pune în valoare băile luxoase ale hotelurilor. 

Nu uita că o iluminare bună aduce cu sine crearea unui spațiu relaxant și cald. Nu numai că oferă un plus de estetică, dar adaugă și funcționalitate acestei încăperi.

Căzi de baie freestanding

Baia, fie că este într-o cameră de hotel sau acasă, ar trebui să fie un loc de bunăstare fizică și emoțională. În plus, aceasta ar trebui să ofere și relaxare oaspetelui. Unul dintre elementele care pot face diferența între băile moderne și cele tradiționale ale unui hotel și care pot crește calitatea acestei încăperi este cada de baie.

În prezent, căzile de baie marchează o tendință în băile de hotel și sunt o opțiune foarte solicitată, deoarece sporesc ideea de lux și conceptul de bunăstare. Astfel, în băile de lux ale hotelurilor mari, căzile freestanding triumfă; poți integra în baia ta personală sau în unitatea de cazare pe care o administrezi cazi freestanding de la GQS German Quality – sunt disponibile o mulțime de modele rafinate ce aparțin unor branduri de top.

Lavoare pe blat

Lavoarele pe blat sunt protagoniștii principali ai băilor de hotel. Nu numai că sunt o tendință populară, dar sunt și o bază esențială în orice stil decorativ. Pe lângă faptul că sunt un element cu potențial estetic, acestea lasă liber și spațiul necesar pentru a pune cadouri de bun venit, prosoape și informații pentru oaspete.

După cum puteți vedea, există multe tendințe de amenajare în băile de hotel, dar dacă există un lucru pe care îl putem evidenția, este faptul că toate au în comun scopul de a aduce căldură și un sentiment de acasă!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă