37 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăInternaționalGuvernul Israelului vrea să reintroducă restricții la nivel național din cauza coronavirusului

Guvernul Israelului vrea să reintroducă restricții la nivel național din cauza coronavirusului

“Suntem în mijlocul unei noi creșteri puternice a coronavirusului care se amplifică şi se propagă atât în lume, cât şi aici”, a declarat premierul Netanyahu, duminică, într-o reuniune a cabinetului său.

Guvernul statului Israel se va reuni din nou luni pentru a discuta reimpunerea restricţiilor, la scară națională, pentru a contracara pandemia de coronavirus.

Până în prezent, statul Israel a raportat circa 30.000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, inclusiv 330 de decese.

Guvernul Israelului susține, pe de altă parte, că o parte dintre aceste cazuri se înregistrează în teritoriile palestiniene, care au o anumită autonomie față de statul israelian.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. Iohannis spune că va prezenta în CSAT poziția privind candidatura la șefia NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta mâine, în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), poziţia sa privind candidatura la şefia...

Cinci ani mai târziu… Directiva DSM a UE eșuează în fața artiștilor interpreți și executanți români și europeni

Un raport publicat recent cu privire la "Impactul Directivei DSM asupra artiștilor și muzicienilor din UE", bazat pe un sondaj aplicat în rândul a...

Adolescenta dispărută în Bragadiru a fost găsită. Nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării

Fata de 12 ani din Bragadiru, dată dispărută marți de familia sa, a fost găsită de polițiștii din Ilfov. Marți seara, în jurul orei...
Ultima oră
Pe aceeași temă